Jak wspomniałem w moim nowym przedstawieniu członkowskim, czekałem na części do tego. Bardzo podobała mi się listwa zmiany biegów i osłona w modelu Limited, więc szukałem numerów części, aby sprawdzić, czy byłaby to prosta zamiana. Rzeczywista podstawa z przełącznikami i uchwytami na kubki jest tą samą częścią zarówno w wersji Premium, jak i Limited, więc zdrowy rozsądek podpowiadał mi, że zamiana będzie możliwa. Zamówiłem wskaźnik zmiany biegów (który jest nazwą elementu wykończeniowego) i osłonę. Przyszły dzisiaj i w ciągu 10 minut po powrocie z pracy wszystko zostało zdemontowane. Przewód, który łączy się z dołem wskaźnika zmiany biegów, ma inne złącze i inne przewody, więc mam tę wiązkę przewodów. Prawdopodobnie ma to związek z faktem, że litery świecą się indywidualnie na nowym wskaźniku zmiany biegów. Wiązka przewodów z osłoną ma ten sam numer części co wiązka przewodów bez osłony, więc kto wie, czy działa i nie będę zły, jeśli nie. Będę Cię informował na bieżąco. Jeśli ktoś chce więcej szczegółów na ten temat, daj mi znać, a postaram się zrobić instrukcję, gdy wiązka przewodów tu dotrze.